QUI SOM?

 

Soc Enric Poch, i vull acompanyar-te en una de les decisions més importants: la compra d’un immoble.

He viscut les dificultats en persona quan vols comprar un habitatge i he descobert que hauria anat molt millor si hagués conegut els riscos que existeixen en un mercat no regulat com l’immobiliari, ple de sorpreses i ensurts sino tens un bon guia.

La nostre vocació és donar una opinió que mai contradigui els objectius del nostre client i, sempre que sigui realista, acceptar l’encàrrec de trobar un immoble que sigui satisfactori.

Vam iniciar el nostre àmbit en la Costa Brava Sud, després vam ampliar a Barcelona ciutat i ara hem afegit Tarragona, Castelló i València , gràcies a noves incorporacions a l’equip.

Esperem saber les vostres ilusions per ajudar-vos a que sigui el més còmode possible

 

 

Els nostres punts forts són honestedat, una comunicació ràpida amb el nostre client i definir les preferències de manera precisa.

El nostre LOGO representa la nostra mentalitat “Time on Target”: una cerca àmplia i personalitzada, amb l’objectiu de posicionar el nostre client amb garanties en primera línia de la veritable oportunitat. D’aquesta manera hem aconseguit i seguirem trobant bones inversions als nostres clients, assessorant en la decisió de compra de manera honesta. La nostra meta és mantenir una taxa d’èxit i satisfacció excel·lent, així els nostres clients són els nostres millors prescriptors

A la fase postcompra t’acompanyem en altres temes administratius (certificat energètic, permís d’obres, contractes jurídics) i podem oferir taxacions i informes de rendibilitat per a lloguers.

Parlem el vostre idioma: CATALA, CASTELLA, ANGLÈS, FRANCÈS, ARAB, RUS

 

QUÈ FEM?

 

Assessorem tècnicament i comercialment en tot el procés de compra, i en la tramitació postvenda que requereix qualsevol transacció immobiliària: inversió, expansió, habitatge, espai de negoci, etc.

No som una agència immobiliària així que no tenim cap producte al nostre portafoli; busquem pel nostre client a través de tots els canals disponibles accedint al 100% de l’oferta del mercat

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

 

Explican's on i què vols comprar i t'ajudarem en tot el procès de cerca, auditoria, finançament i tràmits.